Je kunt bij ons terecht voor inrichting van je woning of bedrijfsruimte. Als specialist van circulair inrichten denken we graag mee.

 

Tweedehands inkopen en maatwerk productie van meubels op maat met een goed verhaal. Alles behoort tot de mogelijkheden. Primair gaat het ons om hergebruiken van materialen en spullen die een tweede, derde of..  leven kunnen krijgen. Elk meubel heeft een eigen verhaal. 

Circulaire Stadswerkplaats

Onze vergaderruimte en werkplaats in Huis Miereveld zijn ons visitekaartje. De ruimte is sfeervol ingericht met vintage vondsten en handgemaakte meubels van restmaterialen die anders in de container waren beland. 95% van de inrichting is tweedehands, alleen de schroeven en verf zijn nieuw gekocht.

 

Ook heel belangrijk is dat de ruimte flexibel gebruikt kan worden; voor een lezing, les of vergadering. Daar is allemaal rekening mee gehouden in de keuze voor het ontwerp van de meubels. 


Huis Miereveld

De centrale hal van Huis Miereveld is een plek waar iedereen welkom is en die op verschillende manieren gebruikt kan worden. Zitplaatsen, verlichting, pantry en tafels zijn op maat gemaakt in opdracht van Bijzondere Plekken.

 

Het is een prachtige combi geworden van marktplaats vondsten en meubels gemaakt van materialen die uit de restauratie van het pand tevoorschijn kwamen.  


Green Outlet

MBO winkel de Green Outlet had behoefte aan een verrijdbaar kassameubel. En omdat zij ook een duurzame missie hebben, was de belangrijkste opdracht; het moet van hergebruikte materialen. 

Samen hebben we gesproken over de functionaliteit en wensen voor deze twee meubels. 

Zo ontstaat er een product op maat dat precies voldoet aan alle wensen. 


Gewoon aan de Slag

Bij 'Gewoon aan de slag' was er behoefte aan een zitplaats in het zonnetje. En een verplaatsbare room-divider voor de planten. Wij maakten voor hen een hoekbank van pallets. Mét de mogelijkheid om ook lekker in het raam te gaan zitten.