'Je kunt bij ons terecht voor inrichting van je woning of bedrijfsruimte,  Als specialisten in circulair ontwerpen denken we graag met je mee.'

 

We bedenken samen met jou een bijzonder meubel dat met plezier en gemak gebruikt kan worden. Daarvoor maken we gebruik van tweedehands producten en hout dat geoogst is uit bijvoorbeeld verbouwingen van scholen. Zo ontstaat er een product op maat met een goed verhaal.

 

Weet je zelf niet goed waar je moet beginnen en heb je inspiratie nodig? In en rondom onze werkplaats hebben we ontzettend veel voorbeelden van wat we kunnen maken.  Zo kom je vanzelf op ideeën.

 

Het gaat ons om het hergebruiken van materialen en spullen die op deze manier een tweede, derde of..  leven kunnen krijgen. 


Land in Zicht

 

Ons meest actuele project in uitvoering! We ronden dit af in september 2024. 
Het project is gestart met het bouwen van de barmeubels, hier lag de grootste urgentie van dit mooie horeca project. 
De afwerking van de achterste bar vindt plaats, zodra er betegeld is en de loodgieter de wasbak en kraan heeft aangesloten. 
Als laatste plaatsen we nog kasten. 


Het Lokaal

 

Dit bijzondere duurzame kunstobject hebben we gemaakt met diverse soorten plastic voorwerpen & afvalstromen. Het Lokaal wilde graag een eye-catcher op hun nieuwe lokatie in een enorme hoge fabriekshal. Het eindresultaat mag er zijn! 


Circulaire Stadswerkplaats

Onze vergaderruimte en werkplaats in Huis Miereveld zijn ons visitekaartje. De ruimte is sfeervol ingericht met vintage vondsten en handgemaakte meubels van restmaterialen die anders in de container waren beland. 95% van de inrichting is tweedehands, alleen de schroeven en verf zijn nieuw gekocht.

 

Ook heel belangrijk is dat de ruimte flexibel gebruikt kan worden; voor een lezing, les of vergadering. Daar is allemaal rekening mee gehouden in de keuze voor het ontwerp van de meubels. 


Huis Miereveld

De centrale hal van Huis Miereveld is een plek waar iedereen welkom is en die op verschillende manieren gebruikt kan worden. We maakten tafels, beschutte zitplaatsen, verlichting en een pantry met bar in opdracht van Bijzondere Plekken. 

 

Het is een prachtige combi geworden van marktplaats vondsten en meubels gemaakt van materialen die uit de restauratie van het pand tevoorschijn kwamen.  


Green Outlet

MBO winkel de Green Outlet had behoefte aan een verrijdbaar kassameubel. En omdat zij ook een duurzame missie hebben, was de belangrijkste opdracht; het moet van hergebruikte materialen. 

Samen hebben we gesproken over de functionaliteit en wensen voor deze twee meubels. 

Zo ontstaat er een product op maat dat precies voldoet aan alle wensen. 


Gewoon aan de Slag

Bij  'Gewoon aan de slag'  was er behoefte aan een zitplaats in het zonnetje. En een verplaatsbare room-divider voor de planten. Wij maakten voor hen een hoekbank van pallets. Mét de mogelijkheid om ook lekker in het raam te gaan zitten. 

Daarnaast is er nog een functionele keuken pantry gebouwd van 100% circulair materiaal. 

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten? Dat kan!